Met de prachtige uitbreiding van het terras inclusief instructieruimten en trainen onder vernieuwde LED-verlichting met professionele begeleiding voor de boeg kunnen we het ons bijna niet voorstellen  dat er spelers zijn die geen zin hebben in het volgend seizoen. Maar toch, mocht je overwegen om te stoppen volgend seizoen. Geef dit dan tijdig door.

De TC-jeugd en senioren zijn namelijk alweer druk bezig met de indeling voor volgend seizoen en i.v.m. de voorlopige teamindeling moeten zij snel op de hoogte zijn. Anderzijds moeten wij leden tijdig afmelden bij de KNVB, dit om te voorkomen dat er contributie voor het volgende seizoen afgeschreven moet worden. Deze contributie zullen wij bij niet tijdige afmelding in rekening moeten brengen bij het ex-lid. Wij verzoeken daarom tijdig (voor 1 mei 2018) een afmelding aan ons door te geven.

Beëindiging van het lidmaatschap kan per e-mail worden verzonden naar: ledenadministratie@spirit30.nl Schriftelijk kan ook, de brief kan worden ingeleverd bij:

Ledenadministratie SC Spirit ’30

Rick van Zoeren
Fuut 27
1616 GR Hoogkarspel

U ontvangt altijd een bevestiging bij een correcte afmelding. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen dient u telefonisch contact op te nemen met de ledenadministratie of dient u langs te gaan.

Let op: Afmelding bij de trainer/coach is niet voldoende! Als de afmelding niet bevestigd is, kan Spirit de KNVB contributie aam u doorberekenen.