Sinds 1 juli 2020 mogen ook volwassenen (boven de 18) weer samen trainen/voetballen, zonder anderhalve meter afstand te hoeven houden bij Spirit. De kleedkamer gebruiken mag ook weer, mits je tot iedereen anderhalve meter afstand bewaart. Die afstandseis geldt ook buiten het veld, onder de douche, op het terras en in de kantine, die per 24 juli 2020 weer open gaat.

Sinds 1 juli 2020 zijn de corona-regels belangrijk versoepeld. Eerder mocht de jeugd (tot en met 18 jaar) al weer samen trainen en voetballen. En per 1 juli mogen zij ook weer van de kleedkamers en de douches gebruikmaken. In tegenstelling tot volwassenen hoeven jeugdigen daarbij geen anderhalve meter afstand te houden.

Ouders en toeschouwers mogen ook weer de sportcomplexen op. Voor hen geldt nog wel dat zij daarbij steeds anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Belangrijk is en blijft dat iedereen goed de RIVM instructies en het Spirit Protocol Veilig Sporten die je kunt lezen bij de ingang van het Spiritcomplex en op onze site opvolgt.

Deel dit bericht via: