Nieuw dit jaar op de gezellige zondag, Veteranen 35+ team, een sterk JO19 team een MO17 team en naar alle waarschijnlijkheid een Dames 2 team. Ook heren 3 is weer van de partij en daarvoor kunnen we nog wat voetballers op niveau gebruiken.

Wat heeft Spirit je te bieden?
Spirit heeft een prachtig complex met – vanaf dit seizoen – een prachtig mooi zonnig terras met uitzicht op het hoofdveld. De kantine is elke zondag open tot na de laatste wedstrijd dus nog volop gezelligheid. Met soms ook leuke initiatieven als een klassieke quiz, winter BBQ op het terras een live muziek of DJ na een wedstrijd van het 1e elftal.
De contributie is laag (157 euro). Hiervoor krijg je gratis een prachtig Spirit Rood Tenue, kun je het hele jaar voetballen en trainen op de woensdag/vrijdag onder de nieuwe LED-verlichting en krijgen jij en je teammaten ook nog eens de inmiddels beroemde en beruchte Spirit Terras Strippenkaart.

Wat is de Spirit terrasstrippenkaart?
Om de teambuilding en gezelligheid te bevorderen heeft Spirit de terrasstrippenkaart in het leven geroepen voor alle seniorenteams. Bij elke thuiswedstrijd krijgt elk seniorenteam een kaartje voor 15 consumpties. Hierdoor kunnen de seniorenteams extra genieten van hun teambuilding tijdens de belangrijke 3e helft waarbij tegelijk kan worden genoten van het live voetbal op onze 3 HD-schermen.

Dus wil je ook lekker een balletje trappen op de zondag?
Surf dan naar https://www.spirit30.nl/lid-worden/ en meld je deze week nog aan.