Vandaag zijn ze uit de doos gekomen. De prachtige door Koburg BV gesponsorde nieuwe mini (O7) tenues. Klaar voor de strijd en daar worden wij, net als een tulp, heel vrolijk van.

Start op 5 maart

Op zaterdag 5 maar 2022 (onthoud deze datum) gaan onze voorjaarsbloeiers weer los in de Drechter Mini Champions League. Het speelschema is opgemaakt en de teamindeling is gereed. De voorjaarseditie start met maar liefst 16 teams. Een prachtig aantal. Hiervan zijn 9 teams van SC Spirit ’30 uit Hoogkarspel, 5 teams van S.V. De Valken uit Venhuizen, 1 team van WSW uit Wijdenes en 1 team van Woudia uit Westwoud. Het mooie is dat er ook weer publiek welkom is langs de velden. Dus houd het speelschema goed in de gaten, deel die met opa en oma en nodig ze uit om gezellig te komen supporteren in het voorjaar.

Koburg BV

Wij zijn onze topsponsor Koburg BV van trainer en voetballiefhebber Robert Koeman zeer dankbaar dat ze ook de nieuwe tenues weer sponsoren. Sponsor Koburg BV (Koburg.nl) is een tulpenkwekerij- en broeierij van kwaliteitstulpen in West-Friesland en gevestigd aan de De Gouw 71 in Hoogkarspel. Vroege broeiers en bloeiers net zoals onze mini’s. Het ontluiken van een mooie voetbalcarrière bij onze jeugd wordt mede door dit innovatieve tulpenbedrijf mogelijk gemaakt.

De nieuwste tenues zien er schitterend uit, met dank aan kledingproducent Duijn Teamsport. Onze jongste talentjes zullen er vast heel veel plezier aan beleven bij het voetballen op de vroege zaterdagochtend.

Deel dit bericht via: