Ter voorbereiding op het seizoen 2024-2025 biedt Spirit de Pass Play opleiding aan al haar jeugdtrainers aan. Volgend seizoen stoppen wij namelijk met het Rode Draad Leerplan van JVO en stappen over op een geheel nieuwe trainingsmethodiek en gaan werken met Feeton. Een handige gebruiksvriendelijke app die je trainingen optimaliseert en kwaliteit verhoogt.

Pass Play als basis voor overstap naar Feeton

Ter voorbereiding daarop wordt op dinsdagavond 4 juni 2024 en op dinsdagavond 18 juni 2024 de cursus Pass Play  gegeven in onze kantine ’t Houg. De aanvangstijd van beide avonden is 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Het is van essentieel belang dat iedere jeugdtrainer – coach bij Spirit deze cursus volgt om goed en efficiënt te kunnen starten met de nieuwe manier van trainen. Zonder de basiskennis van Pass Play is het namelijk zeer lastig over te stappen op Feeton.

Leerdoelen

BIJEENKOMST 1

-Je krijgt inzicht in de basisvoorwaarden voor een plezierig sportleven;

-Je krijgt inzicht in verschillende voorwaarden voor succesvolle teams;

-Je kunt aan de hand van de geboden structuur afspraken maken met je team;

-Je kunt aan de hand van de geboden inzichten wedstrijden op een positieve wijze begeleiden.

BIJEENKOMST 2

-Je leert wat een dwingende leersituatie is;

-Je krijgt inzicht ín en je doet ervaring op met wat een dwingende leersituatie doet met het gedrag van spelers;

-Je krijgt inzicht in hoe je zorgt voor veel herhaling en plezier binnen een training;

-Je doet ervaring op met het aanpassen van de coaching aan je doelgroep.

CERTIFICAAT

Het certificaat PASS Play wordt toegekend aan de trainers die alle praktijkopdrachten hebben afgerond. De praktijkopdrachten hebben betrekking op de volgende kerntaken: 1) Het maken van afspraken met je team, 2) Organiseren van je training 3) Coachen van je spelers.

Meedoen en inschrijven

Vul z.s.m. het Inschrijfformulier PASS Play SC Spirit’30 in. Deze vind je hier: Inschrijfformulier PASS Play SC Spirit’30 (google.com)

Dus noteer beide dagen in jullie agenda en schrijf je in! De TC van Spirit staat hier 100% achter en benadrukt dat dit echt voor alle trainers en coaches die komend seizoen gaan trainen en of coachen onmisbaar is. Investeer in je team, in je club en in jezelf en zorg dat je komend seizoen er helemaal klaar voor bent.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: