Lid worden

Je wilt graag voetballen. Dan wil je misschien lid worden van SC Spirit ’30. Wil je dan eerst wat meer informatie? Weet je niet hoe dat gaat, dat voetballen en trainen… Is er een proefperiode? Wat moet je allemaal precies doen? Waar moet je zijn? Wat heb je nodig? Kortom, er zijn nog veel vragen …

Neem gerust contact op met Marloes van der Pijl-Koster, coördinator Minipupillen (pupillenmini@spirit30.nl). Zij helpt je verder op weg. Klik hier om haar een e-mail bericht te sturen. Overigens, aan het einde van dit bericht staan nog een paar documenten waar veel informatie in staat. Die kun je downloaden en lezen.

Als je je wilt aanmelden als lid van onze leuke voetbalvereniging kan dat door een e-mail bericht (hier klikken) te sturen naar onze ledenadministratie (ledenadministratie@spirit30.nl). Het mag ook per reguliere post: download dan de twee aanmeldingsformulieren en het machtigingsformulier onderaan deze pagina. Stuur ze vervolgens ingevuld en ondertekend op naar:

Ledenadministratie SC Spirit ’30

Sjon Bakker
ledenadministratie@spirit30.nl

Dezelfde ledenadministratie dient op de hoogte te worden gebracht in geval van overschrijving van een andere vereniging naar SC Spirit ’30 en bij adreswijzigingen. Ook dan wordt de voorkeur gegeven aan e-mail, maar het kan nog steeds per post.

Tenslotte staat hieronder ook nog de link naar een voorlichtingsboekje, wellicht handig voor (met name) nieuwe leden.

Aanpassingsformulier automatische incasso

Contributie seizoen 2022-2023

Reglement Kledingfonds

Spirit aanmeldformulieren

Algemeen – Nieuwe leden informatie