Breaking Spirit News:
Formule 1-insider Robert Doornbos speciale gast tijdens de Spirit Sponsoravond.

Ook zo genoten van Max Verstappen zijn fenomenale 8e GP-zege gisteravond? Tactisch gezien liep het gesmeerd. Een op en top teamprestatie. Maar hoe krijgen ze dat bij Red Bull nu zo goed voor elkaar? Dat zouden we wel willen weten. En het leuke is. De man die daar alles over kan vertellen komt binnenkort naar Spirit toe…..

Robert Doornbos heeft 11 Grand Prix’ achter zijn naam, racete onder meer voor Red Bull, het team van Formule 1-wonderkind Max Verstappen, en is vaste F1-analist bij Ziggo Sport. Daarnaast komt Robert ook nog eens uit een echte ondernemersfamilie dus parallellen tussen de Formule 1 en ondernemen zullen zeker voorbij komen.
Zorg dan dat je de beste mensen in je team haalt, die je kunt betalen.” Het is één van de lessen die de Rotterdammer leerde tijdens zijn carrière in de Formule 1. Als bevlogen spreker is Doornbos als geen ander in staat om de sensatie van de F1-bolide over te brengen inclusief prachtige inside anekdotes.

Genoeg stof tot praten dus op onze jaarlijkse sponsoravond welke dit keer is geagendeerd op vrijdag 7 februari 2020. Noteer deze datum dus alvast in je agenda….

Deel dit bericht via: