Op naar de volgende stap…
#rodedraadleerplan

Na een prachtige meisjes clinic in maart gaan we weer snel door naar het nieuwe maandthema en dat  is “Verbeteren omschakelen balbezit naar balverlies”. Al onze jeugdteams zijn hier vanaf maandag 1 april 2019 mee gestart. Dit thema volgt op het vorige leuke thema “verbeteren en uitspelen van een overtal situatie”. Via het reeds ontvangen Rode draad leerplan hebben onze jeugdtrainers en leiders zich reeds voorbereid op de trainingen en wedstrijden. Op woensdag 10 april 2019 is er begeleiding van de JVO/TC en is er een bijeenkomst van de Boven- en Middenbouw (19.00 uur). Op donderdag 11 april 2019 is er naast de begeleiding een bijeenkomst met de onderbouw (20.30 uur).  Op beide dagen worden er natuurlijk weer analyses gemaakt zodat iedereen passende feedback ontvangt zoals inmiddels als bekend mag verondersteld. Inmiddels heeft ook de lokale pers lucht gekregen van onze leuke trainingen. Zij komen op donderdag 11 april dan ook even een kijkje nemen en wat mensen interviewen. Leuk!

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen (maandthema) van toepassing en Woensdag/donderdag zijn de wedstrijdgerichte trainingen (maandthema) van toepassing.

Veel succes maar vooral veel plezier met de uitwerking van het nieuwe thema en de vertaling in de praktijk. Hopelijk zien we weer een paar mooie voorbeelden terug tijdens de wedstrijden van onze jeugd in het weekend.

TC Jeugd SC Spirit ’30