Beste Spirit jeugdleden,

De voorlopige teamindelingen van onze jeugdteams voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Met ruim 30 teams weer een hele klus voor de coördinatoren om dit in goede banen te leiden. Er is getracht om de teams zo goed mogelijk in te delen waarbij iedere speler/speelster zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Spirit kan voetballen. Dit is in samenspraak gegaan met de trainers en/of leiders onder aanvoering van de coördinatoren. Vanwege de coronaregels heeft dit zeker extra tijd gekost, omdat we niet met alle trainers en of leiders tegelijkertijd overleg konden hebben. De indeling wordt namelijk niet gebaseerd op basis van één wedstrijd of training, maar op de voetbalvaardigheden, de inzet en de motivatie gedurende het afgelopen seizoen.

Wij zijn ons bewust van het feit dat het niet mogelijk is om aan alle individuele wensen tegemoet te komen en dat we bij enkele categorieën ook afhankelijk zijn van het aantal spelers om volwaardige teams te formeren. We hebben er in ieder geval niet voor gekozen om met minimale aantallen te werken. Uit ervaring blijkt dan namelijk dat we het hele seizoen met problemen zitten om een team op de been te brengen en we dan als SC Spirit ’30 een team moeten terugtrekken. Wat weer extra kosten met zich meebrengt naar de KNVB.

De voorlopige teamindeling wordt kort voor aanvang van de nieuwe competitie pas definitief. Op basis van veranderende omstandigheden kan er nog gemuteerd worden. Dit geldt ook voor een evaluatie in de herfst en in de winterstop. Na de winterstop vinden er geen wijzigingen meer plaats.

Zie hieronder de voorlopige indelingen per categorie:

Voorlopige indeling JO8 en JO9

Voorlopige indeling JO10

Voorlopige indeling JO11

Voorlopige indeling JO12

Voorlopige indeling JO14

Voorlopige indeling JO15 MO15

Voorlopige indeling JO17

Voorlopige indeling JO19

Houd onze website in de gaten voor info over oefenwedstrijden en start trainingen. Indien er vragen zijn m.b.t. de voorlopige indelingen voor het komende seizoen stuur dan een mail naar de technische commissie via tcjeugd@spirit30.nl. Alleen reacties via de mail verwerken we.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je bij de eerste trainingen weer fris en uitgerust kunt starten.

De TC-jeugd van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: