🔴⚪️🔵
*kom supporteren.
*kom kijken of je het leuk vindt en meld je ook aan bij deze sportieve groep (er is plek).

Vrijdagavond om trappen onze lady’s om 20.00 uur de (7×7) competitie af met een derby tegen de Woudia dames uit Westwoud. Daarna spelen ze om 21.30 uur een wedstrijd tegen MOC. Lekker voetbalweer en in beweging, leuk ook om even te komen supporteren.

Het programma 2 juni bij SC Spirit ’30:

20:00 SV Enkhuizen – WSW
20:00 SC Spirit’30 – Woudia
20:30 KGB – Woudia
20:30 VVS’46 – MOC
21:00 Spartanen – SV Enkhuizen
21:00 WSW – VVS’46
21:30 MOC – Spirit’30
21:30 Spartanen – KGB

Wat is 30+ dames voetbal?

Dé perfecte voetbalvorm voor dames in de leeftijd 30+, 7×7 voetbal voor speelsters met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen. Hieronder de voordelen:

1] Plezier, ongedwongenheid en gezondheid staan voorop;
2] Geen wekelijkse competitie;
3] Ongeveer 4/5 x per 3 maanden op vrijdagavond een minitoernooi in een najaars- en voorjaarsreeks. (sept/okt/nov)+(mrt/apr/mei);
4] Zo min mogelijk lichamelijk contact, geen slidings;
5] Er kan doorlopend gewisseld worden;
6] Geen buitenspel (geen grap);
7] 7 tegen 7 op een half veld
8] Wedstrijdduur van 30 min, 2 wedstrijden per speelavond.
9] Niet onbelangrijk. Geen voetbalervaring vereist!

Na het voetballen gelegenheid om te douchen en uiteraard gezellig een hapje en drankje. Tenue wordt door Spirit geregeld (tegen een zeer lage bijdrage).

Hoe wordt er gespeeld?

Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda. In een 7X7 VOOR- EN NAJAARSREEKS met Westfriese clubs. Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes. Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.

Ook zin om mee doen?

Kortom, dames, een ideaal ontspanningsuitje. Voor meer informatie stuur een berichtje naar Spirit coördinator Willemien Busé via: w.buse@buse.biz

Veel plezier vrijdagavond dames!

Deel dit bericht via: