*Met maar liefst TWAALF balsponsors
๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต
Op zaterdag 16 december 2023 om 17.00 uur speelt ons veteranenteam de bekerkraker Spirit โ€“ Ajax op het mooie Spiritcomplex in Hoogkarspel. Een prachtig affiche en een wedstrijd voor iedereen om naar uit te kijken.

Op het spel staat een plek bij de laatste 16 van het Noord-Hollandse bekertoernooi en Ajax zal aantreden met diverse gerenommeerde namen uit de historie van het Nederlandse betaalde voetbal. Wat te denken van Olaf Lindenbergh, 15 jaar Eredivisie bij o.a. Ajax en AZ, Kiki Musampa, de 1e doelpuntenmaker in de Johan Cruijff Arena, Dennis Gerritsen, oud goaltjesdief van NAC en Fortuna Sittard en Laurens ten Heuvel, voormalig aanvaller van Telstar, Haarlem en Sheffield United. Speciaal voor deze gelegenheid pakt het โ€˜veteranen evenemententeamโ€™ even lekker uit.

๐—Ÿ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—”๐—ท๐—ฎ๐˜… ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป

Zo is er een loterij bij de poort waarbij unieke toegangskaarten zijn te winnen voor Ajax โ€“ Fc Utrecht (3 maart 2024). Deze zijn beschikbaar gesteld door sponsor PAD3L (Maikel Schats/Ajax 35+). Prachtig. Deze aparte en unieke loterij aan de poort zal worden verzorgd door onze jeugd van de JO17-1 die daarmee een zakcentje voor hun trainingskamp bij elkaar proberen te verdienen. Koop dus vooral loten en help hen op weg.

๐—ž๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ

De jeugd van de JO17-1 verzorgt naast de loterij ook de โ€˜koek en zopieโ€™ tijdens deze winterse bekerkraker. Een heerlijk warm broodje of kopje snert kan tijdens en na de wedstrijd besteld worden bij onze jeugd. Zij hopen zo een zakcentje voor hun trainingskamp bij elkaar te verdienen. Bestel dus vooral wat lekkers.

๐—ก๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ โ€˜๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธโ€™

Direct na de wedstrijd vindt er een spectaculair optreden plaats van de Westfriese zanger Roy Verlaat. Hoewel zijn naam anders doet vermoeden begint hij op tijd (rond 20.00 uur) met de Amsterdams Meezing Knallers dus zorg dat je op tijd in onze immer gezellige kantine โ€™t Houg bent.

๐—ง๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ณ ๐—ฉ๐—œ๐—ฃ-๐—•๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐˜€

Maar liefst 12 balsponsors worden in onze Basiclabel Lounge ontvangen bij deze unieke bekerwedstrijd. Zij worden geheel verzorgd en vertroeteld door onze gastvrouw Jos en gastheer John Steenbrink (tevens stadionspeaker) en na de wedstrijd sluiten ze aan in de kantine bij de gladiatoren van de 35+ om samen met Roy Verlaat mee te zingen. Ook uniek.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechterย Bart Leeflangย en naast Reigerdinho verschijnen aan de aftrap ook de 35+ Pupillen van de Week; Storm Rorije, Jur Degeling en Mees Hof. Zij maken het bekerfeest compleet. Het belooft dus al met al een spectaculaire avondwedstrijd te worden. Daar mogen natuurlijk geen supporters bij ontbreken. Dus zorg dat je er bij bent en kom vanaf 17.00 uur onze veteranen aanmoedigen op het Spiritcomplex.

Deel dit bericht via: