Vrijwilliger worden

vrijwilligers

Elke club heeft leden én vrijwilligers, zo ook SC Spirit ’30. Ook bij onze vereniging, met bijna 600 leden, lopen veel vrijwilligers rond die zich op de een of andere manier – en meestal belangeloos – inzetten voor de club. Denk naast de coaches en trainers ook aan al die kantinemedewerkers, mensen van de groenploeg, poortwachters, oudpapier ophalers, jeugdscheidsrechters, en zo veel meer. Er zijn bij SC Spirit ’30 ruim 250 vrijwilligers actief met meer dan 700 verschillende taken. En allemaal even belangrijk. Medewerkers met hart voor de club, haar leden en haar activiteiten.

meedoen

Wanneer iemand zich aanmeldt bij SC Spirit ’30 wordt hem / haar of een van de ouders gevraagd een Inschrijfformulier Vrijwilligers in te vullen. Hierop kan men zich inschrijven voor een van de vele functies of activiteiten bij de vereniging.

SC Spirit ’30 is blij met elke aanmelding. Maar we hoeven niet te verbloemen dat de aanmeldingen hard nodig zijn voor het goed functioneren van de club. Ook is het hartstikke leuk vertoeven bij ons, er heerst een goede sfeer en ook nog eens positief voor je sociale contacten… beter dan Facebook!