Zij die van knuffelen houden hebben โ€˜m al in de agenda staan.
๐Ÿ”ดโšช๏ธ๐Ÿ”ต

๐—•๐—ฅ๐—˜๐—”๐—ž๐—œ๐—ก๐—š ๐—ก๐—˜๐—ช๐—ฆ: ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ณ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถโ€™๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ!

Op woensdagavond 15 mei (van 17.00-17.45 uur) hebben de miniโ€™s een hele leuke instuif voor nieuwe leden. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Iedereen die ook gratis mee wil doen (vanaf 5 jaar), kom er bij. Dan kun je ervaren hoe leuk het is om bij de Spirit miniโ€™s te spelen.

Ben jij de nieuwe Frenkie of Lieke en wil je gelijk lid worden?
Voor slechts โ‚ฌ 60 kun je bij Spirit een heel seizoen lang voetballen in de mini Champions League Drechterland. Voor dat lage bedrag speel je lekker met je vriendjes en/of vriendinnetjes in de buurt (Hoogkarspel, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes), krijg je een prachtig gesponsord CL-tenue voor de zaterdag en mag je ook nog eens elke woensdagmiddag trainen met professionele Spirit trainers. Wie wil dat nou niet?

We hebben weer plek voor nieuwe spelertjes. Zowel jongens als meisjes kunnen zich weer aanmelden via:๐—ฝ๐˜‚๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ@๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐Ÿฏ๐Ÿฌ.๐—ป๐—น
Dat kan al vanaf 5 jaar.

*Wil je ook weten of voetballen bij Spirit ’30 iets voor je is?
*Kom het uitproberen en gezellig gratis meedoen met de voetbalspelletjes.
*Er is ook een demonstratiewedstrijd & Verenigingsinfo voor de ouders.
*Op de foto en knuffelen met onze enthousiaste gevleugelde held Reigerdinho!

Join the Club op 15 mei, thatโ€™s the Spirit!
Delen wordt gewaardeerd…

Deel dit bericht via: