SPELREGELS

  • Het sponsoren van een tribunestoeltje is een sponsoractie en geeft geen recht om op die stoel te zitten bij wedstrijden. Iedereen kan dus op ‘jouw’ stoeltje plaatsnemen.
  • De plekken van uw stoeltje(s) worden door de sponsorcommissie bepaald.
  • De overeenkomst wordt aangegaan voor minimaal 3 seizoenen ingaande op 01-09-2021 en eindigende op 31-08-2024. Nu reserveren (zolang de voorraad strekt) is dus “shinen” vanaf het komende seizoen. De totale huursom bedraagt voor particulieren €75 per stoel voor 3 seizoenen. Voor bedrijven (sponsoring met logo of QR-code) is dit €150 per stoel voor 3 seizoenen. Na afloopvan de overeenkomst wordt deze stilzwijgend verlengd, mits de overeenkomst niet twee maanden voor afloop van de overeenkomst door de huurder is opgezegd.
  • De sponsorcommissie houdt zich het recht voor om namen te weigeren.
  • Alle rechten blijven voorbehouden

Aanmelden

Wil jij straks ook ‘jouw’ eigen stoeltje? Meld je dan aan door onderstaandegegevens in te vullen. Wil je meer informatie neem dan contact op met de sponsorcommissie door een e-mail te sturen aan sponsorcommissie.spirit30@gmail.com

    VOOR WIE?

    Voor leden, bedrijven en mensen die S.C. Spirit ‘30 een warm hart toedragen. Alle hiermee opgehaalde inkomsten komen ten bate van de aanschaf van een nieuwe technische trainingsveld voor de S.C. Spirit ’30 (jeugd) spelers.