Spirit #90jaar!

Wie wat bewaart die heeft wat….
De kampioenswedstrijd van SC Spirit ’30 C1 tegen FC Purmerend die plaatsvond op 31 maart 1990. Alweer 30 jaar geleden. Speciaal voor Spirit gedigitaliseerd door Albert Blomberg. We zien leuke beelden van bekende Spirit vrijwilligers zoals Ig Kunst, Klaas Konijn en fotograaf Klaas Veul. Sterkhouders als Niels Konijn en Merik te Grotenhuis zien we in actie. De wedstrijd werd gefloten door Dick Visser.

Een jonge blije trainer/coach Ger Onneweer zien we als winnaar voorbijschuiven. Ook leuk om het oude thee hok te zien maar zeker ook de beelden uit de “oude” kantine ’t Houg. Rond minuut 32 zien we de speech van de “nieuwe voorzitter” Rien Gillebaard die uitlegt waarom de minimale leeftijd voor een biertje snel naar 18 jaar moet ;-).

Op deel 2 van de film een speech van coach Rob Noordeloos voorafgaand aan de zaalvoetbalwedstrijd van Bantam United C1 tegen Wognum Nicols waarbij ook de titel in de zaal werd binnengesleept. Leuke jonge “gespannen koppies” van o.a. Fabian Blomberg, Stefan Waterman en hun maten. Leuke beelden, genieten dus.

Deel dit bericht via: