Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat Spirit supporter en Gilde lid Hans Degeling is overleden. Hans was al enige tijd ziek maar uiteindelijk is het toch nog snel gegaan.

Hans was naast ijsclub vrijwilliger ook een echte Spirit man. Eerst zelf fanatiek keeper op doel bij zijn voetbalvrienden van Spirit 11 en later jarenlang trouwe supporter van het eerste team. Vele jaren kocht Hans ook trouw een donateurskaart. Samen met “de SPIRIT-groep” gingen ze met de Spirit Vlag door heel Nederland op stap en was Hans vaak te vinden in onze gezellige kantine ’t Houg. Vaste prik was het gezellige samenzijn op de nieuwjaarsreceptie van Spirit. Dan ging de Spirit Gilde Stropdas om en bij het draaien van de hits van The Cats gingen bij Hans steevast de handen de lucht in.

We zullen Hans langs de Spirit lijn en bij de derde helft in ’t Houg missen. Namens Spirit wensen wij de nabestaanden dan ook heel veel sterkte toe. Afscheid en condoleance is vanavond van 19.00 uur tot 20.30 uur bij Café Restaurant Bantam.

Het Spirit Bestuur

Foto Fred Homan

Deel dit bericht via: