Het complex van S.C. Spirit ‘30 is op woensdag 11 mei het toneel van de AZ Selectiedagen. Ben jij het nieuwe toptalent van AZ? Meld je dan snel aan op AZ.nl/Selectiedagen en wie weet schitter jij over een paar jaar in het AFAS Stadion. Het jonge talent dat in positieve zin opvalt maakt kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de AZ Selectiedagen gaan de deelnemers variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepers mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen.

Locaties
De AZ Selectiedagen komen in mei naar amateurverenigingen in de regio’s Alkmaar, Zaanstad, West-Friesland en Amsterdam. Bekijk onderstaand de data en locaties. Kijk op AZ.nl/Selectiedagen om jezelf aan te melden voor een van de locaties.

  • 2 mei: AFAS Trainingscomplex – Zaanstad
  • 3 mei: AFC’34 – Alkmaar
  • 4 mei: RKSV DCG – Amsterdam
  • 11 mei: SC Spirit ‘30 – Hoogkarspel
  • 18 mei: FC Uitgeest – Uitgeest

AZ-goodiebag
Alle deelnemers krijgen na afloop van de AZ Selectiedagen een AZ-goodiebag. Voor leden van de AZ Juniorclubs wordt daarnaast ook sportdrank geregeld.

Freestyler
Naast de vele partijspellen zijn er ook andere activiteiten op het veld. Zo komt onder meer AZ’s freestyler Hugo Vliese langs alle locaties om zijn trucs te laten zien en het jonge talent te inspireren.

AZ Jeugdopleiding/Jeugdopleiding SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: