🔴⚪️🔵
Op vrijdagmiddag 18 augustus was het bedankmiddag op het gezellige Spirit-terras. Daar kregen de vrijwilligers van de onderhoudsploeg en hun helpende handen een overheerlijke BBQ aangeboden als dank voor hun verrichte werkzaamheden bij de verbouwing van de materiaalruimte. Ook de selectie grensrechters werden, als dank voor hun inzet het afgelopen seizoen, op deze middag in het zonnetje gezet.

Als Chef-kok was niemand minder dan Jaap Commandeur ingevlogen. Als professioneel ‘oud’ slager wist hij wel raad met het heerlijke malse vlees van onze sponsor Keurslagerij Ruud Burger. Dat Jaap achter de BBQ plaatsnam was ook een bedankje, namelijk van Muziekvereniging Dr. Nuijens vanwege al het door Spirit geleverde oud ijzer. Zij kopen hier weer instrumenten van en zo helpen we als verenigingen elkaar op ons dorp.

Het was gistermiddag tevens de vuurdoop van de nieuwe door L.B.T Laan banden techniek gesponsorde verrijdbare bar. Die kon – na een dankwoordje aan iedereen van ‘fieldmanager’ Ton Kors -natuurlijk niet beter worden ingezegend dan door onze eigen ‘tarzan’ oftewel kantineman Ronald Degeling.

Het bleef nog lang gezellige op het terras waar oude verhalen uit vervlogen Spirit tijden zich afwisselden met nieuwe plannen voor de nabije toekomst. Want inventief blijven ze wel deze topvrijwilligers. We hopen dan ook als Spirit deze mannen nog vele malen te mogen bedanken in de nabije toekomst…

Deel dit bericht via: