De voordeurbel gaat, je doet open en de verkoper van onze prachtige donateurskaart staat voor je deur. Uiteraard wil je ook dit seizoen een donateurskaart aanschaffen, maar helaas heb je je laatste kleingeld net uitgegeven op de markt en na het omkeren van de spaarpot van je kinderen komt er ook geen rooie cent meer uit. Wie heeft er dan ook tegenwoordig nog cash geld op zak? Geen nood (en geen excuses meer ??)! Spirit zou Spirit niet zijn als het hier niet iets op bedacht heeft.

Vanaf dit seizoen kun je namelijk eenvoudig je donateurskaart of vrijwillige sponsorbijdrage direct via iDeal betalen. Bovendien, in deze 1.5 meter afstand tijden kunnen we het op deze manier voor iedereen veilig houden.

Handig, maar hoe werkt dit dan?

Heel eenvoudig!
1. Open de camera van je telefoon of gebruik je bankieren app.
2. Richt hem op de QR-code die staat afgebeeld op de collectebus.
3. Open het linkje die tevoorschijn komt.
4. Het juiste bedrag intikken.
5. Je eigen bank kiezen.
6. Betalen maar.

Standaard staat het bedrag ingevuld op € 15,-. Dit is de prijs van een normale donateurskaart. Voor 65+ hanteren we de prijs van € 7,50,-.

Geen donateur willen zijn, maar liever een vrij bedrag sponsoren? Ook dit kan. Vul het gewenste bedrag in en maak het geld direct over. Elk financieel steuntje in de rug is meer dan welkom.

Liever nu een bedrag sponsoren of heb je onze vrijwilligers gemist? Scan dan de bovenstaande QR-code.

Namens alle leden alvast hartelijk dank!


Bestedingsdoel
De opbrengst van de donateursactie en aanvullende donaties zullen worden besteed aan ons jubileum. Het komende jaar bestaat SC Spirit ’30 maar liefst 90 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en wie Spirit een beetje kent weet dat wij voor jong en oud altijd weer van alles organiseren. Zo zal er voor het eerst sinds jaren weer een groot jeugdtoernooi bij Spirit op het complex worden gehouden en in het weekend van 28/29 november is er een groot feest (onder voorbehoud) voor alle leden en supporters.

Deel dit bericht via: