🔴⚪🔵
Afgelopen week werd door de vakmensen van onze partner Acretia Media & Creatie ons 1e speedsoccerveld omgetoverd in een prachtige voetbal arena. De BouW 85 Arena wel te verstaan. Kijk eens hoe mooi het is geworden, een plaatje gewoon. Uniek deze sponsoring. Door fotograaf Fred Homan is de complete make-over haarscherp voor ons vastgelegd. Helemaal passend bij SC Spirit ’30 dit, want qua complex, sponsoring en vernieuwingen blijven we vooroplopen. Heerlijk voetballen tegen de Bouw Boarding, dat is toch gewoon extra scoren!
Wat is BouW 85 eigenlijk voor bedrijf?
BouW ’85 is gevestigd op Groeneweg 14 in Hem en de straatnaam zegt het al, absoluut de regiospecialist in groen- en duurzaam bouwen. Zij bouwen Prefab houtconstructies voor alle denkbare toepassingen. Van (gelamineerde) houten (dak) constructies tot complete woningen, van gevelelementen tot gootrekken en van nieuwbouw tot renovatie, in welke vorm dan ook. BouW 85 heeft het bouwen in prefab houtconstructies tot in de kleinste details geperfectioneerd en is uitstekend in staat om superefficiënt grote series te bouwen als op maat gemaakte oplossingen te bieden in (unieke) bestaande situaties. Kijk voor hun prachtige duurzame projecten eens op hun mooie site: www.bouw85.nl.
Joey Besseling
Ondernemer Joey Besseling is inmiddels zeker geen onbekende meer op het Spirit complex. Als gediplomeerd trainer en coach van zijn voetballende kinderen zien we de geboren en getogen Bovenkarspelder bijna elke zaterdagochtend, vergezeld van een bakkie koffie (uiteraard) en van zijn vrouw Joke langs onze velden. Een hechte voetbalfamilie want opa Bob voorziet op zondagmiddag ook nog eens de dorstige supporter van een heerlijk “gelagje” in onze kantine ‘t Houg.
Wij danken Joey en BouW 85 voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen op een mooie en langdurige samenwerking. Denk je nu, ik wil ook graag met mijn bedrijf een keer echt “iets unieks” sponsoren. Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com dan gaat dat zeker lukken.
Deel dit bericht via: