Unieke sponsoring bij Spirit!
๐Ÿ”ดโšช๐Ÿ”ต

Het was nog even spannend en voor velen een verrassing maar afgelopen vrijdag werd bij de druk bezochte Spirit Sponsoravond onthuld wie naast BouW ’85 de tweede grote sponsor van onze speedsoccervelden is geworden:

๐‰๐จ๐ฌ ๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐“๐ฎ๐ข๐ง๐ž๐ง.

Samen met voorzitter Dorien de Boer en secretaris Gerrit Slagter werd daarvoor het contract ondertekend en daar zijn we als Spirit natuurlijk heel blij mee. De komende periode zal door de vakmensen van onze partner Acretia Media & Creatie het veld worden omgetoverd in een gesponsorde voetbal arena. Heerlijk kaatsen tegen de Bouwhuis Boarding, dat is straks toch gewoon extra scoren! Zodra de Bouwhuis Boarding gereed is zullen wij u dit tonen op onze social media kanalen.

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‰๐จ๐ฌ ๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐“๐ฎ๐ข๐ง๐ž๐ง ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ?

Jos Bouwhuis Tuinen ontwerpt en realiseert hoogwaardige tuinen. Hun projecten variรซren van kleine stadstuinen tot grote luxueuze tuinen. Zij combineren in hun ontwerpen groen met hoogwaardige bouwmaterialen. De combinatie van een goede binding met de klant en jarenlange ervaring als hovenier geeft hen de mogelijkheid om tot een optimaal resultaat te komen. Hun streven naar perfectie en schoonheid in uw tuin geeft u als eigenaar het ideale gevoel van thuiskomen. Kijk voor hun prachtige duurzame tuinprojecten eens op hun mooie website: www.josbouwhuis.nl en kom ook samen met hen in ๐Ÿ’ ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง van Droom tot Droomtuin.

๐‰๐จ๐ฌ ๐ž๐ง ๐‰๐ข๐ฆ ๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ

Beide ondernemers zijn natuurlijk geen onbekenden op het Spirit complex. Jim als (oud) eerste speler en vader Jos als sponsor en fanatieke supporter. Daarnaast zijn ze al jaren bordsponsor bij onze club en staan ze regelmatig onze groenploeg bij met raad & daad. Maatschappelijk betrokken ondernemers dus.

Wij danken Jos Bouwhuis Tuinen voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen wederom op een mooie en langdurige samenwerking. Denk je nu, ik wil ook graag met mijn bedrijf een keer echt ‘iets unieks’ sponsoren. Stuur dan een mail naar: ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ง๐ฌ๐จ๐ซ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž.๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐ข๐ญ๐Ÿ‘๐ŸŽ@๐ ๐ฆ๐š๐ข๐ฅ.๐œ๐จ๐ฆ dan gaat dat zeker lukken.

Deel dit bericht via: