We hebben al vele leuke berichten mogen lezen en ontvangen. Dit jaar heeft het Botkamp, met Spirit als locatie, een nieuw hoofdstuk gekregen in haar rijke geschiedenis. Aan ons de taak om ook nu een spannend, verrassend en sportief programma te bieden. Wij durven te zeggen dat deze missie geslaagd is. Maar dat regelen we niet zomaar en daar willen we even bij stilstaan.

De maatschappelijke betrokkenheid van allerlei mensen in en om het dorp is bijzonder te noemen. Dankzij vrijwilligers, sponsoren en betrokken instanties zien we het hele weekend lachende gezichten bij ruim 60 kinderen.

We willen als eerste de sponsoren benoemen die financieel hun steentje bij hebben gedragen en mee helpen als begeleiding of als programmaonderdeel: Het creatieve programma van René, Jeana, Marco en Linda van Sportcafé ‘de Sluis. Huub en Martine van ‘Huub Duijn Teamsport BV’ en Roy Imming namens ‘Slagter Techniek’ voor hun bijdrage in het sport en spel, onze betrokken buren ‘Het Streekbad’, Keurslagerij ‘de Haan’ voor de lekkernijen op de barbecue, ‘Huttendorp’ voor de spullen en mankracht, ‘Café de Paus’ voor de boten naar het Streekbos en Joey van Bouw ’85 voor de drankjes en vervoer.

Als laatste willen we het vrijwilligersteam enorm bedanken voor de hulp en steun. Van het maken van broodjes tot het bouwen van een lasergame arena. Van het aantrekken van het Reigerdinho pak tot het opzetten van de tent. Van helpen schoonmaken van kantine/kleedkamers tot het vroeg opstaan om weer klaar te staan voor de kinderen.

Helen, Bas, Joey, Anneloes, Martine, Rick, Pieter, Roel, Alex, Michiel, enorm bedankt.

Liefs Dennis, Roos, Laura en Timo

 

Deel dit bericht via: