Beloofd is beloofd. Omdat het vorige seizoen niet verliep zoals het Spirit bestuur had gehoopt zou Spirit al haar seniorenteams op het veld tegemoetkomen met een jubileumcadeau. Komende zondag is het zover. Dan ligt voor ieder seniorenteam een spiksplinternieuwe teamkaart klaar waarop reeds een bedrag ad € 300 is gestort ter besteding van een gezellige derde helft in onze kantine ’t Houg. En dat nog wel met de septemberkermis. Hoe leuk is dat?

Nieuwe digitale kaart

De nieuwe teamkaart is een door de Regiobank en Visser Duijn, verzekeringen en hypotheken gesponsorde kaart die digitaal door het team kan worden opgeladen, waarmee kan worden gepot en digitaal aan de bar kan worden afgerekend. De werkwijze is heel eenvoudig. De kaarten zullen door onze penningmeester worden uitgereikt aan de begeleider van ieder seniorenteam vergezeld van een stukje uitleg. Hiermee willen wij onze seniorenleden belonen en bedanken voor hun trouw aan de club na het afgelopen corona seizoen.

Met plezier voetballen leidt tot betere resultaten. Daar zijn we bij SC Spirit ’30 heilig van overtuigd. Dus ook in deze vervelende corona tijd gaat SC Spirit ’30 voor een aanpak die plezier en prestatie structureel met elkaar verbindt.

Septemberkermis

Wij wensen iedereen een heel gezellige septemberkermis in Hoogkarspel en willen met jullie hierop proosten met een kermisborreltje na de eerste competitiewedstrijd van Spirit 1 komende zondag tegen ZAP uit Breezand. Tot zondag!

Het Bestuur van SC Spirit ‘30

 

Deel dit bericht via: