Wij zijn verheugd dit aan jullie mede te delen want dit is natuurlijk super leuk nieuws. Spirit en Deen. Dat is door de jaren heen een gouden combinatie gebleken. Met dank aan o.a. Deen Supermarkten hebben we veel van onze sportieve doelen kunnen realiseren en zo de jeugd uit Hoogkarspel aan het sporten en gezond in beweging gekregen. Wij zijn DEEN Supermarkten daarvoor zeer erkentelijk.

Helaas houdt supermarktketen Deen na 87 jaar op te bestaan maar gelukkig vindt er nog één laatste grote sponsoractie plaats om de lokale sportclubs te ondersteunen. Ook wij mogen weer meedoen en krijgen dit keer de kans om met z’n allen te sparen voor een aantal nieuwe voetbaldoeltjes voor onze mini voetballertjes (5 en 6 jaar). Na 20 jaar doelpunten incasseren zijn die wel aan vervangen toe.

Vanaf 18 juli tot 14 augustus kunnen er weer muntjes in de koker van SC Spirit ’30 worden gegooid in het filiaal in het winkelcentrum van Hoogkarspel. We hopen dit keer ook weer op de steun van ouders, familieleden en supporters zodat voor een mooi bedrag de doeltjes kunnen worden aangeschaft.

Nog even een paar weken “geen dag zonder Deen”!

Het Spirit Bestuur/Sponsorcommissie 🔴⚪🔵

Deel dit bericht via: