🔴⚪️🔵
Show your skills & krijg de thrills van het sportief buitenspelen!

We hebben weer iets ontzettend leuks weten te bemachtigen voor al onze jeugdleden. Vanuit onze samenwerking met AZ en hun samenwerking met Show Your Skills mogen wij als AZ-partner gebruik maken van een prachtige voetbalapp die erop gericht is om de voetbaltechniek van de Spirit jeugdleden naar een hoger niveau te brengen. Ga de strijd aan met je teamgenoten en zorg dat jouw Skills beter zijn. Daarmee kom je hoger in de klassering en krijg je nog meer en moeilijkere uitdagingen!

Wie is uiteindelijk dè Skillmaster van SC Spirtit’30? Dat wil jij toch worden??

De app bevat meer dan zevenhonderd oefeningen van makkelijk tot moeilijk. Zo krijgt ieder jeugdlid (selectie en breedte) de kans zich op zijn of haar eigen tempo en niveau te ontwikkelen. ShowYourSkills brengt op deze manier de digitale en fysieke wereld samen. Download de app van Show Your Skills en volg de instructies die in de mail staat die jullie vandaag ontvangen van Show Your Skills. (communicatie@showyourskills.nl). In deze mail staat precies uitgelegd hoe je kunt starten.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ten goede komt aan de kwaliteit van onze jeugd, dat die nog meer gemotiveerd raakt om – buiten de trainingstijden – ook weer de straat op te gaan en te gaan oefenen met hun technische vaardigheden. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier met de leuke oefeningen en succes met het verbeteren van jullie Spirit Skills!

De TC-jeugd van SC Spirit ’30.

Deel dit bericht via: