Op woensdagmiddag 19 juni organiseert AZ bij onze club Spirit een super leuk clinic. Deze clinic wordt kosteloos aangeboden door onze sponsor de Rabobank. Hoe gaaf is dat?
De voetbalclinic is voor jongens en meisjes van O8 t/m O15. Dus als je mee wilt doen, zorg dan dat je er snel bij bent. Opgeven kan tot uiterlijk 10 juni, daarna zullen de indelingen plaatsvinden. Let op! Vol = echt Vol.

Er worden twee clinics gegeven. De eerste clinic is van 14.30 uur tot 16.00 uur en de tweede clinic is van 16.30 uur tot 18.00 uur zodat iedereen mee kan doen. 

Wat kun je verwachten?
Jullie trainen deze middag onder begeleiding van AZ trainers. Daarnaast zullen er ook 2 selectiespelers van AZ, samen met Herry en Berry, langskomen om de trainingen te bewonderen. In groepjes van maximaal 12 spelers (-sters) ga je verschillende voetbalonderdelen oefenen onder begeleiding van AZ trainers en een paar bekende toppers van onze vereniging. De Rabobank zal ook aanwezig zijn en heeft een leuke sportprijsvraag. Op deze middag is er ook een mogelijkheid om een AZ rekening te openen met als cadeau een mooie AZ bal met handtekeningen. Misschien kan je ook wel op de foto met een AZ-speler. Na afloop ga je naar huis met een certificaat en een goodie-bag van AZ en de Rabobank. Het belooft een hele gezellige en sportieve middag te worden. Nodig je ouders, opa’s en oma’s ook gezellig uit om jullie te komen aanmoedigen en de kantine is geopend voor een heerlijk bakje koffie.

Opgeven
Wil jij graag meedoen? Geef je dan snel op via evenementen@spirit30.nl onder vermelding van: voornaam, achternaam, geboortedatum en elftal waarin je speelt.

Timo Groot
Bestuurlijk Coördinator- Evenementen

Deel dit bericht via: