Een nieuwe lente, een nieuw begin. Sporten met dank aan Stichting Leergeld West-Friesland.

Wat snakt iedereen er toch naar om weer “gewoon” te kunnen doen. Gewoon naar buiten wanneer je wilt, gewoon lekker met je vriendjes en vriendinnetjes lekker voetballen bij Spirit. Of wat dacht je van winkelen voor je plezier, uitgaan, op bezoek, knuffelen, hobby’s beoefenen en vooral ook gewoon weer aan het werk en naar school?

We zijn onderweg, maar het duurt nog even. En ondertussen maar hopen dat de schade meevalt. Voor bedrijven, voor ondernemers, voor medewerkers, voor scholieren en voor ouderen. We weten al dat veel ondernemers en bedrijven in de problemen zitten of komen. Dat kan ook gevolgen hebben voor het kunnen betalen van allerlei kosten die bij het opgroeien van kinderen betaald moeten worden. De eigen bijdrage voor school, een laptop, een fiets, sportkleding en contributie en noem maar op.

Wanneer een gezin (tijdelijk) moeite heeft met het ophoesten van de kosten voor opgroeiende kinderen, zoals bijvoorbeeld het betalen van contributie om te sporten, kan Leergeld wellicht bijspringen. Neem contact met ons op via de website en we kijken samen wat er mogelijk is.

Klik hier meer informatie en om je aan te melden: leergeldwestfriesland

Leergeld ondersteunt kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in een gezin met een laag inkomen. Met schoolactiviteiten, sport, spel en cultuur. Want alle kinderen moeten meedoen. Nu meedoen is straks meetellen!ondersteunt kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in een gezin met een laag inkomen. Met schoolactiviteiten, sport, spel en cultuur. Want alle kinderen moeten meedoen. Nu meedoen is straks meetellen!

Deel dit bericht via: