De Drechter Mini Champions League
*Corona aanpassingen

Beste spelertjes, toeschouwers en mini-fans,

Door de aangescherpte coronamaatregelen ziet ook de organisatie van de mini CL zich genoodzaakt enkele wijzigingen door te voeren voor komende zaterdag.

Komende zaterdag is er geen Mini CL ronde zoals gebruikelijk. Met onze buurtclubs De Valken, WSW en Woudia is besloten om komende zaterdag 3 oktober 2020 eventueel bij de clubs zelf iets te organiseren. Hierdoor worden de reisbewegingen bij de ouders/verzorgers tot een minimum beperkt. De zaterdagen 10 en 17 oktober is er geen mini CL competitie i.v.m. de herfstvakantie.

Zaterdag 3 oktober dus partijtje.
Ronald & Marloes hebben daarom voor Spirit, net als de vorige keer bij de lockdown, mini partijtjes georganiseerd met alleen de zes Spirit mini teams op het Spirit complex. De aanvang is 10.00 uur en het duurt tot ongeveer 11.00 uur. Heerlijke partijtjes binnen de corona richtlijnen.

Geen toeschouwers
Verzoek is om aangekleed in tenue bij de poort te brengen met scheenbeschermers om en voetbalschoenen aan. De organisatie gaat ervan uit dat de teams compleet komen. Zoals bekend mogen er geen toeschouwers langs de lijn dus de coaches zullen de kinderen opvangen bij de poort en meenemen naar het veld. Even lekker bewegen met z’n allen voor een goede start van het weekend. Dat is het idee……

De Spirit Mini Coördinatoren

Deel dit bericht via: