Met dank aan Het Spirit Gilde

Mede door een grote donatie van Het Spirit Gilde heeft onze onderhoudsgroep (met hulp van Dennis van Leeuwen) het beeld en geluid bij Spirit aanzienlijk kunnen verbeteren. Zo is de beamer en het daarbij horende projectiescherm in de kantine ‘t Houg vernieuwd en ook is het geluid aangepakt. Zowel binnen in de kantine als buiten op het complex zijn de installaties en de speakers vernieuwd. Als club zijn we daar natuurlijk superblij mee. Speaker John F. is straks in de tweede helft van het seizoen zelfs tot in Volendam kraakhelder te ontvangen.

Het Spirit Gilde

Met het Spirit Gilde hebben wij een unieke club binnen onze vereniging. Het Spirit Gilde (waar iedereen lid van kan worden) versterkt al meer dan twintig jaar de saamhorigheid binnen SC Spirit ’30 door verschillende projecten binnen onze club financieel te steunen. Projecten die de financiële draagkracht van Spirit te boven gaan en die niet uit de normale contributie van de leden kunnen worden betaald maar waaraan wel alle Spiritleden ontzettend veel plezier kunnen beleven.

Wie zijn al die Spirit Gildeleden?

Gildeleden (inmiddels al ruim 170) zijn echte Spiritaanhangers. Ze steunen Spirit door dik en dun en betalen jaarlijks € 50 Gilde contributie. Eens per jaar wordt op de derde zaterdag in november een gezellige feestavond georganiseerd voor de Gilde leden door het Gilde bestuur. Vaak met een leuk thema of leuke spreker. Op de feestavond worden alle nieuwe Gildeleden officieel benoemd en wordt aan hen de originele Spirit Gilde Stropdas uitgereikt. Die unieke stropdas mag vervolgens bij alle officiële gelegenheden van SC Spirit ’30 worden gedragen en zien we graag terug op de Gilde avonden.

Hoe werkt het Gilde?

Het Gilde vraagt het Spirit Bestuur om met verschillende voorstellen te komen waaraan het Gilde zijn financiële bijdrage kan leveren. Voorafgaand aan de feestavond worden de voorstellen doorgenomen en worden de Gildeleden in de gelegenheid gesteld hierover te stemmen. Zo is ook over deze unieke investering digitaal gestemd.

Wil je ook Gildelid worden en Spirit met unieke projecten steunen? Stuur dan een mailtje naar spiritgilde@spirit30.nl dan wordt dat geregeld. Samen maken we tenslotte Spirit!

Deel dit bericht via: