*gratis cursus reanimeren bij Spirit.

Na twee zeer geslaagde, professionele en leerzame basiscursussen EHBO- en AED het afgelopen seizoen geven we in september wederom 10 mensen de gelegenheid om een professionele reanimatie cursus te volgen. Deze cursus wordt verzorgd door onze sponsor de heer Jacob Appelman van JJ Opleiding & Advies uit Hoogkarspel. Spirit stelt hiervoor haar accommodatie beschikbaar.

Coaches, onderhoudsmedewerkers, supporters, dorpsgenoten… allen kunnen zich hiervoor opgeven en na het volgen van de cursus sneller handelen bij een mogelijke levensbedreigende situatie. Niet alleen bij Spirit maar ook bij het Zwembad of bijvoorbeeld bij het NS station. Weet waar de defibrillator hangt en weet dat jij het verschil kunt maken. Want iets doen is altijd beter dan niets doen!

Wil je hier ook aan meedoen, of wil je de EHBO basisprincipes onder de knie krijgen? Meld je dan aan bij onze secretaris en mede organisator Anita van Lingen door een mail te sturen naar: secretaris@spirit30.nl. De cursus is voor iedereen geheel gratis.

De locaties van de AED’s die door de gemeente Drechterland in Hoogkarspel zijn opgehangen zijn de volgende:

-Gemeentehuis, Raadhuisplein 1
-Het Kerspel, Nachtegaal 1
-Sporthal de Sluis, Sluisweg 2
-S.c. Spirit ’30, Sportlaan 8

Deel dit bericht via: