Jeugdvoetbaldagen bij Spirit in de zomervakantie

*Trainen als een echte prof.

Omdat bij SC Spirit ’30 volop aandacht is voor de jeugd wordt er in de zomervakantie een voetbalevenement in Hoogkarspel gerealiseerd. Jeugdvoetbalopleiding (JVO) organiseert, opnieuw, op het complex van SC Spirit ’30 tijdens de zomervakantie, een uniek driedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 22 augustus en vrijdag 23 augustus 2024. Dit betreft de laatste week van de schoolvakantie in onze regio. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ SC SPIRIT ’30
10.00 uur Aankomst
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Training
12.45 uur Pauze
13.45 uur Wedstrijden
16.15 uur Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen. De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 69,50. Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

-Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
-Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
-Een aandenken voor iedereen
-Prijzen voor de winnaars

Inschrijven
Klik hier om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven: http://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan

Heel veel plezier de komende jeugdvoetbaldagen op het vernieuwde complex van Spirit in Hoogkarspel.

SC Spirit 30 & JVO

Deel dit bericht via: