Nu de datum van in- en uitschrijving nadert en mede door de corona het competitieseizoen reeds is beëindigd zijn de technische commissie en coördinatoren alweer druk bezig met de indeling voor het volgende seizoen (2021/2022). De indeling is elk jaar weer één grote legpuzzel waarbij vele factoren bepalend zijn voor de uiteindelijke indeling. Omdat we dit heel zorgvuldig willen doen en spelers willen indelen in teams die het beste bij de spelers passen, bespreken we de dit met alle betrokken leiders en trainers. Waarbij alle mogelijke varianten worden doorgenomen. Al met al een flinke uitdaging voor de Spirit vrijwilligers.

Uiterlijk 8 juni 2021 moeten de teams van onze zaalvoetbalafdeling zijn ingeschreven en tot uiterlijk 20 juni 2021 kan de technische commissie ook de veldteams inschrijven.

Gelukkig is de indeling dit jaar minder gecompliceerd dan voorgaande jaren. De vele aanpassingen vanwege de nieuwe spelvormen van de KNVB zijn inmiddels aardig ingebed bij onze vereniging. Toch kan het zijn dat enkele kinderen in een ander team komen te spelen. Dit omdat we in de loop van elk seizoen te maken hebben met nieuwe aanmeldingen en opzeggingen en hoe we uitkomen met aantallen per team.

Wil jij ook ingedeeld worden in één van de Spirit teams voor het komende seizoen en voetballen op ons prachtig gerenoveerde complex met nieuw kunstgras? Zorg er dan voor dat je naam op de lijst met in te delen spelers komt en surf naar: https://www.spirit30.nl/lid-worden/. Doe dit wel het liefst  vóór 31 mei 2021. Ook afmelden dient (i.v.m. extra kosten) voor die datum te gebeuren. Voor meer informatie stuur een mail naar: ledenadministratie@spirit30.nl

De Technische Commissie van SC Spirit ’30

Deel dit bericht via: