TIJDIG AAN EN AFMELDEN (vóór 31 mei 2024)

De laatste fase van de competitie is ingegaan dus dat betekent dat we weer richting het einde van het seizoen gaan. Dit houdt in dat er ook weer moet worden gekeken naar de teamindelingen voor het nieuwe seizoen (seizoen 2024/2025). Dit is elk jaar weer één grote legpuzzel waarbij vele factoren bepalend zijn voor de uiteindelijke indeling. Samen met alle betrokken leiders én trainers wordt gezocht naar de beste samenstelling van de teams. Hierbij worden alle mogelijke varianten bestudeerd. Daarnaast zijn er per leeftijdscategorie diverse samenstellingen van teams nodig, waardoor teams moeten worden aangevuld met één of twee spelers. Alle jeugd t/m O10 speelt 6:6 op kwart veld, de teams O11,O12 spelen 8:8 op half veld, MO13 speelt 9:9 van 16 naar 16 (of 11:11) en de teams vanaf JO13 spelen ouderwets 11:11. Al met al een flinke uitdaging voor de Spirit vrijwilligers die zich daar mee bezig houden. Wij begrijpen dat dit in sommige gevallen kan betekenen dat een spelertje volgend seizoen in een ander team komt te spelen. Maar gelukkig zijn kinderen erg flexibel en ervaring leert dat zij snel gewend zijn aan de nieuwe situatie.

Laat het ons weten

Mocht jouw kind nu twijfels hebben of hij of zij wil blijven voetballen, of als er andere zaken spelen waar wij rekening mee moeten houden, dan horen wij dit graag. Wij kunnen dan kijken of en hoe we dit eventueel kunnen oplossen. Als je nog nieuwe talentjes kent die nog geen lid zijn dan kunnen zij wellicht (afhankelijk van de drukte) tot de zomer meetrainen met het team van jouw zoon of dochter. Geef als deze info door via tcjeugd@spirit30.nl. Als je nu al zeker weet dat jouw kind onverhoopt niet wil blijven voetballen, horen we het ook graag. Uiteraard jammer, maar dan weten we in ieder geval waar we met de indeling rekening mee moeten houden. Gelukkig is de indeling dit jaar minder gecompliceerd dan voorgaande jaren. De vele aanpassingen vanwege de nieuwe spelvormen van de KNVB zijn inmiddels aardig ingebed bij onze vereniging. Toch kan het zijn dat enkele kinderen in een ander team komen te spelen. Dit omdat we in de loop van elk seizoen te maken hebben met nieuwe aanmeldingen en opzeggingen en hoe we uitkomen met aantallen per team.

Lid worden

Wil jij ook ingedeeld worden in één van de Spirit teams voor het komende seizoen en voetballen op ons prachtig gerenoveerde complex met nieuw kunstgras? Zorg er dan voor dat je naam op de lijst met in te delen spelers komt en surf naar: https://www.spirit30.nl/lid-worden/ Doe dit wel vóór 31 mei 2024. Ook afmelden dient (i.v.m. extra kosten) voor die datum te gebeuren. Voor meer informatie stuur een mail naar: ledenadministratie@spirit30.nl.

De Technische Commissie van SC Spirit ’30

 

Deel dit bericht via: