Nu de datum van uitschrijving is verstreken en het einde van het seizoen nadert zijn de technische commissie en coördinatoren alweer druk bezig met de indeling voor het volgende seizoen (2019/2020). De indeling is elk jaar weer één grote legpuzzel waarbij vele factoren bepalend zijn voor de uiteindelijke indeling. Omdat we dit heel zorgvuldig willen doen, bespreken we de dit met alle betrokken leiders en trainers. Waarbij alle mogelijke varianten worden bestudeerd. Al met al een flinke uitdaging.

Gelukkig is de indeling dit jaar minder gecompliceerd dan vorig jaar, toen we veel moesten aanpassen vanwege de nieuwe spelvormen van de KNVB. Toch kan het zijn dat enkele kinderen in een ander team komen te spelen. Dit omdat we in de loop van elk seizoen te maken hebben met nieuwe aanmeldingen en opzeggingen en hoe we uitkomen met aantallen per team.

Wil je ook volgend seizoen bij Spirit spelen en zorgen dat je naam op de lijst met in te delen spelers komt of misschien een keer met het unieke Rode Draad Leerplan meetrainen? Stuur dan een mail naar: ledenadministratie@spirit30.nl

Deel dit bericht via: