Vandaag is B-Day!

De Spirit Voetbal Bingo is los, wie levert ‘t eerste filmpje aan?
Na de succesvolle Spirit Challenges gaan we vandaag met al onze jeugdleden starten met een prachtige nieuwe uitdaging:

De Spirit Voetbal Bingo.

Hierbij hebben we drie zaken gecombineerd waar al onze jeugdleden dol op zijn namelijk:

1) voetballen 2) YouTube-filmpjes kijken en 3) prijzen winnen met een spelletje Bingo.

Naar een mooi voorbeeld van een club uit het noorden komt de voetbalbingo ook naar West-Friesland*. Vier weken lang komen er elke week vier nieuwe categorieën voetbalvormen met in elke categorie drie opdrachten. Voor elke opdracht staat een instructievideo op de door ITWFO speciaal voor ons gemaakte website. Alle oefeningen zijn perfect voor onze spelertjes om hun techniek bij te houden en om heerlijk individueel te kunnen trainen. Van makkelijk naar moeilijk. Iedereen kan dus meedoen en iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd om te oefenen en beter te worden. Wil je weten hoe het werkt?

Kijk dan snel op onze spiksplinternieuwe site: https://voetbalbingo.spirit30.nl/

Vanaf vandaag mogen alle Spirit spelers dus aan de slag. Speel vol die bingokaart want onder alle deelnemers die na vier weken hun Bingo-kaart vol hebben verloten we een aantal prachtige gesponsorde mooie maar zeker ook bijzondere jubileum (90 jaar Spirit) prijzen. Het leuke is dat alle oefeningen ook goed zijn te integreren en te combineren met de trainingen die we na 29 april 2020 mogelijk weer zouden mogen geven op onze velden. Daar kun je ze dan verder oefenen. Top geregeld toch?

Hopelijk zijn jullie ook zo enthousiast als wij en het zou leuk zijn als iedereen binnen jullie team meedoet. Dan wordt het echt een leuk gezamenlijk spel. Heel veel plezier met de Spirit Voetbal Bingo en doe jullie best. #delenisfijn

Het Spirit Challenge Team

*Naar een idee van verschillende verenigingen als DSS/HFCEDO/Bedum/voetbalkennisplatform. 
Deel dit bericht via: