*stilzitten is geen optie

De Spirit jongens en meiden gaan weer een fantastisch toernooi en enkele uitdagende challenges spelen op het Spirit Complex de komende competitie loze weekenden. De organisatoren hiervan (Robert & Jacques) hebben van 23-01 t/m 27-03 voor de O9-1/O10-123 weer een prachtig programma in elkaar gedraaid.

Mixwedstrijden en Penalty Bokaal
Zo worden er weer mixwedstrijden gespeeld op de Corona Cup wijze (6×6). De worden aangevuld met 8×8 en 2×2 wedstrijden. Daarnaast wordt er gestreden om een heuse penalty bokaal en is er een netje trap competitie.

Spirit Challenge Saturday
Er is ook een heuse Challenge Zaterdag ingepland. Op deze zaterdag worden er diverse spelletjes gespeeld met onder meer hardloopwedstrijden en techniek onderdelen. Bij alle wedstrijden en bij de spelletjes zijn weer punten te verdienen. Uiteraard worden die zorgvuldig bijgehouden door de organisatie en de uiteindelijke winnaars gaan er met prachtige prijzen vandoor.

Sponsors
Met succes is stad en land is afgezocht voor sponsoren. Bij deze maken we de sponsoren bekend. Er zal worden gestreden om de KOBURG CUP en om de JACQUES BLOM TEAMBEKER en ook voor de dag winnaars zijn leuke gesponsorde prijzen te winnen.
De wedstrijden en challenges starten om 10.00 uur in de ochtend. Dus verwachten we iedereen fit en uitgeslapen om 9.45 aanwezig op ons mooie Spirit Complex.

Tot zaterdag.

Deel dit bericht via: