🔴⚪🔵
ZONDAGMIDDAG 14.00 UUR: SC SPIRIT 30 vs SV ENKHUIZEN.
Morgen staat de heerlijke Strekerderby op het programma. Er is mooi weer voorspeld dus we staan weer te popelen. Na vier overwinningen op rij, waarbij veel veerkracht is getoond, is de Spirit trein nu toch echt vertrokken richting o.a. dit mooie affiche. Maar ook onze gasten uit Enkhuizen wisten hun laatste wedstrijd te winnen dus we zijn gewaarschuwd.

De minuten zijn verdeeld een we verwelkomen morgen maar liefst 4 balsponsors in de Spirit Lounge. De opbrengst van de loterij aan de poort gaat naar de Oekraïense vluchtelingen kinderen die bij Spirit een balletje komen trappen. Hopelijk kunnen wij hen allemaal een bal en of voetbalschoenen schenken. Dat zou toch prachtig zijn? Voetbal verbindt tenslotte. Dus koop allen zoveel mogelijk loten. Op het terras vinden wij gelegenheidsspeaker Jack Mühren. Die zal samen met huisspeaker John F de boel vakkundig aan elkaar praten. Na afloop zal de derde helft muzikaal worden omlijst door DJ Justin. Dus maakt u over de gezelligheid geen zorgen.

Wij nodigen het bestuur van SV Enkhuizen en de vertegenwoordigers van onze sponsors komende zondagmiddag dan ook uit voor een heerlijk “spirit bakkie” in de rust van de derby en voor een heerlijke borrel en borrelhapje toe bij de derde helft in de Spirit lounge. Wij wensen onze Pupil van de Week: Thijmen Bosma vooral heel veel plezier toe deze middag.

Het bestuur van SC Spirit 30

Deel dit bericht via: