🔴⚪️🔵
Vanavond trappen onze lady’s om 20.00 uur de competitie af tegen de Spartanen op het complex van Woudia. Daarna spelen ze om 21.00 uur een wedstrijd tegen WSW uit Wijdenes. Lekker weer in beweging, leuk ook om even te komen supporteren want het is mooi dichtbij en op de fiets te doen.

Het schema voor de rest van het voorjaar:

Vrijdag 10 maart, 7×7 bij Spartanen in Wognum
Vrijdag 24 maart, 7×7 bij KGB in Bovenkarspel
Vrijdag 14 april, 7×7 bij MOC in Midwoud
Vrijdag 21 april, 7×7 bij SV Enkhuizen in Enkhuizen
Vrijdag 12 mei, 7×7 bij WSW in Wijdenes
Vrijdag 2 juni, 7×7 bij SC Spirit 30 in Hoogkarspel
Vrijdag 9 juni, finale 7×7 bij VVS 45 in Spanbroek

Wat is 30+ dames voetbal?

Dé perfecte voetbalvorm voor dames in de leeftijd 30+, 7×7 voetbal voor speelsters met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen. Hieronder de voordelen.
1) Plezier, ongedwongenheid en gezondheid staan voorop.
2) Geen wekelijkse competitie.
3) Ongeveer 4/5 x per 3 maanden op vrijdagavond een minitoernooi in een najaars- en voorjaarsreeks. (sept/okt/nov)+(mrt/apr/mei)
4) Zo min mogelijk lichamelijk contact, geen slidings.
5) Er kan doorlopend gewisseld worden.
6) Geen buitenspel (geen grap).
7) 7 tegen 7 op een half veld.
😎 Wedstrijdduur van 30 min, 2 wedstrijden per speelavond.
9) Niet onbelangrijk. Geen voetbalervaring vereist!

Na het voetballen gelegenheid om te douchen en uiteraard gezellig een hapje en drankje. Tenue wordt door Spirit geregeld (tegen een zeer lage bijdrage).

Hoe wordt er gespeeld?

Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda. In een 7X7 VOOR- EN NAJAARSREEKS met Westfriese clubs. Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes. Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.

Ook zin om mee doen?

Kortom, dames, een ideaal ontspanningsuitje. Voor meer informatie stuur een berichtje naar Spirit coördinator Willemien Busé via: w.buse@buse.biz

Deel dit bericht via: