In de afgelopen twee weken organiseerde het Spirit challenge team de Spirit Challenges. Veertien dagen lang stond er elke ochtend een uitdaging online en dat werd, zoals jullie hebben kunnen zien aan alle filmpjes (we ontvingen er meer dan 700), een groot succes. Gedurende deze periode hebben de organisatoren een klassement bijgehouden. Elke dag konden er punten verdiend worden. Onderstaand maken we de winnaars per leeftijdscategorie bekend:

Bovenbouw: Nathan Heilig en Bart Aker
Middenbouw:, Raven van der Ham, David Heilig, Jill Struijs en Justin Bosma
Onderbouw:, Senna van der Ham, Finn Jong, Dana Bakker
Mini’s: Scott Jong, Jens de Wit

Spirit feliciteert de bovenstaande spelers van harte. Supergoed gedaan. En het leuke is. We hebben voor jullie een mooie toepasselijke prijs gesponsord door mensen en ondernemers die de jeugd en het technische voetbal bij Spirit een warm hart toedragen.

De top sponsors van de Spirit Challenge zijn:

Visser Duijn financiële diensten BV/Regio bank
Glashandel West-Friesland
Pauw Grond- en Waterwerken
Familie Valentijn (Jennifer en Tim).

De prijzen voor de winnaars worden de komende week beschikbaar gesteld. Hoe we dat doen blijft nog een verassing. En wat ook een verassing is. Alle fanatieke deelnemers (degene die heel veel filmpjes hebben ingestuurd) krijgen ook nog een prijs van Spirit. Hoe leuk is dat?

Verder willen we alle deelnemers bedanken voor de prachtige video’s. We hebben genoten van jullie inzet en sportieve filmpjes. De kans is groot dat we de komende dagen een nieuw initiatief/spel zullen starten. Daarover later meer. Houd onze media kanalen daarom goed in de gaten.

Het Spirit Challenge team,
Laura, Annemieke, Roos, Arjan, Sjors, Mieke Jennifer en Michel

Deel dit bericht via: