☑️kantine ‘t Houg mogelijk weer open per 1 juli 2020.

Er gloort weer meer hoop: sportkantines en dus ook onze gezellige kantine ‘t Houg mogen mogelijk weer open per 1 juli mits de controle over het coronavirus gehandhaafd blijft. Dat heeft minister-president Mark Rutte woensdagavond bekend gemaakt. De maatregelen zouden aanvankelijk tot 1 september van kracht zijn. Dat was een onverwacht leuk bericht zoals ook onze voorzitster Dorien de Boer aangaf in het NHD.

Naast dat ook de jeugd t/m 18 jaar weer onderlinge wedstrijden mogen spelen is dit natuurlijk een kleine lichtpuntje in deze donkere tijd en wellicht een doekje voor het bloeden. Want sportkantines zijn voor veel sportvereniging een grote bron van inkomsten dat geldt ook voor Spirit. Ook sportscholen, sauna’s en casino’s kunnen mogelijk per 1 juli weer open. ,,Maar alleen als tegen die tijd blijkt dat het echt kan”, zegt premier Rutte. ,,Verspreiding van het virus mag dus niet te veel zijn toegenomen. Echt een hele grote winstwaarschuwing.”

Zoals Dorien al aangeeft denken we bij Spirit altijd in mogelijkheden en dus zijn er al geluiden te horen dat er plannen zijn om in de zomer toch weer enkele jeugd activiteiten op de complexen te ontplooien ten einde weer wat inkomsten te kunnen genereren. Maar uiteraard als het echt weer mag en geheel conform het protocol van de RIVM en KNVB.

Hiervoor hebben ook positieve mensen nodig die in mogelijkheden denken. Ben jij zo iemand en wil jij ons ondersteunen in de kantine of koffiecorner in deze lastige tijd. Stuur dan even een mailtje naar: kantine@spirit30.nl
Voor vragen: app even naar Heidi Smit onze coördinator: 06-55113474

 

Deel dit bericht via: