We zij blij dat we kunnen meedelen dat de laatste vacature bij de technische staf voor volgend seizoen zal worden ingevuld door Dennis van Leeuwen. Dennis zal hiermee John Imming & Ger Onneweer opvolgen die ons het afgelopen seizoen zo fantastisch uit de brand hebben geholpen bij het 2e team.

Dennis is jarenlang actief geweest als seniorenkeeper binnen onze vereniging. Eerst bij het 3e team, daarna vele jaren als selectiekeeper bij het 2e elftal, een uitstapje gemaakt naar het zaterdagteam en nu dus weer terug bij de selectie om Ilco Groot, trainer/coach van het 2e, te gaan ondersteunen bij de training en coaching van dit elftal.

Tijdens zijn actieve voetbalcarrière was Dennis reeds betrokken bij de inrichting van de audio- en computer/video-installatie in onze kantine en ook mede-initiator van de bekende voetbalkwis, kortom een echte verenigingsman.

Wij wensen Dennis heel veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging. Hiermee is de technische staf van de selectie voor volgend seizoen weer compleet en hebben we het volste vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking!

De TC-selectie

Deel dit bericht via: