De feestavond van het Spirit Gilde staat weer voor de deur (20 november), kom langs, word lid, beslis en feest mee….

Met het Spirit Gilde hebben wij een unieke club binnen onze vereniging. Het Spirit Gilde (waar iedereen lid van kan worden) versterkt al meer dan twintig jaar de saamhorigheid binnen SC Spirit ’30 door verschillende projecten binnen onze club financieel te steunen. Projecten die de financiële draagkracht van Spirit te boven gaan en die niet uit de normale contributie van de leden kunnen worden betaald maar waaraan wel alle Spiritleden ontzettend veel plezier kunnen beleven.

Wie zijn al die Spirit Gildeleden?

Gildeleden (inmiddels al ruim 170) zijn echte Spiritaanhangers. Ze steunen Spirit door dik en dun en betalen jaarlijks € 50 Gilde contributie. Eens per jaar wordt op de derde zaterdag in november een gezellige feestavond georganiseerd voor de Gilde leden door het Gilde bestuur. Vaak met een leuk thema of leuke spreker. Op de feestavond worden alle nieuwe Gildeleden officieel benoemd en wordt aan hen de originele Spirit Gilde Stropdas uitgereikt. Die unieke stropdas mag vervolgens bij alle officiële gelegenheden van SC Spirit ’30 worden gedragen en zien we graag terug op de Gilde avonden.

Hoe werkt het Gilde?

Het Gilde vraagt het Spirit Bestuur om met verschillende voorstellen te komen waaraan het Gilde zijn financiële bijdrage kan leveren. Voorafgaand aan de feestavond worden de voorstellen doorgenomen en worden de Gildeleden in de gelegenheid gesteld hierover te stemmen.

Wat heeft het Spirit Gilde in de afgelopen jaren gerealiseerd?

Bijna teveel om op te noemen maar hierbij een overzicht van investeringen die het Spirit Gilde (deels of geheel) de laatste jaren bij onze club heeft gefinancierd:

Wil je ook Gildelid worden, Spirit steunen, naar de feestavond komen en ben je nog geen lid? Geen probleem. Een mailtje naar spiritgilde@spirit30.nl is voldoende en dan ben je er zaterdag ook gezellig bij. Samen maken we tenslotte Spirit!

Deel dit bericht via: