🔴⚪️🔵

Naar een potje voetbal kijken en gelijktijdig contacten leggen met andere vrouwelijke ondernemers. Bij voetbalclub Spirit in Hoogkarspel wordt op zaterdagavond 13 april 2024 de tweede ‘Diva Dag’ gehouden. Of eigenlijk ‘Diva Night’ dit keer.

SC Spirit ’30 – Always Forward 

Voor, tijdens en na het duel tussen de thuisclub en Always Forward uit Hoorn biedt de vereniging aan zelfstandige, vrouwelijke ondernemers uit Hoogkarspel en omgeving een platform voor ontmoeten en netwerken. De ondernemers betalen ieder 75 euro en mogen zich vervolgens balsponsor noemen. De ontvangst is rond 19.15 uur met koffie en gebak in de Basiclabel lounge op het mooie Spiritcomplex. In de rust en na de wedstrijd vindt er nog een ludieke swingende verrassing plaats waarbij zelfs een heuse ‘Diva Ride’ met een Ferrari valt te winnen. Dat belooft wat…

Los met DJ De Vos 

Maar niet alleen in de Basiclabel lounge wordt het feest op 13 april. Richting het einde van de wedstrijd Spirit – Always Forward start DJ Remko de Vos in kantine ’t Houg zijn feestje. Dus naast de vrouwelijke ondernemers wordt het ook voor de trouwe Spirit supporters gegarandeerd een gezellige avond. Laat deze unieke kans niet voorbijgaan. Meld je (nog) snel aan en neem gratis een vrouwelijke introducee mee!

Deel dit bericht via: