*Geen Studio Sport maar “bord op schoot” voor Spirit.

Steun de club met gezellige quiz

Ondanks dat door de Coronacrisis alle inkomsten voor Spirit zijn weggevallen proberen we als club toch nog zoveel als mogelijk evenementen voor onze jeugd te organiseren. Zo hadden we de fantastische Spirit Challenge, loopt inmiddels ook de Spirit Voetbal Bingo en vandaag mogen onze jeugdleden zelfs weer beginnen met trainen. Kortom we zitten niet stil voor onze jeugd. Om toch weer wat inkomsten te genereren kunnen jullie ons steunen in deze voetballoze periode. Gewoon door mee te doen met een gezellig quiz georganiseerd door de ervaren rotten van Hoogkarspel Quiz Events.

Voetbalquiz

Op zondagavond 10 mei 2020 verzorgen zij jullie een paar spannende en vermakelijke uurtjes met een uitdagende en toegankelijke online voetbalquiz. Die superleuke quiz begint om 19.00 uur en wat nog leuker is: 70% van de opbrengst gaat naar de club waarvoor je meespeelt. Wij hopen op onze club uiteraard. De quiz zal bestaan uit negen ronden van meerkeuzevragen. De quiz komt tot jullie via Twitch en je mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer. Er zijn leuke prijzen te winnen en je krijgt 30 seconden om een vraag te beantwoorden. Hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Alle soorten voetbalvragen komen voorbij van de trainer van Ajax tot de vrouw van Lionel Messi. Ook vragen over het West-Friese voetbal zullen niet ontbreken.

Deelname en opbrengst

Deelname kost € 10,00 per team. Van deze € 10,00 vloeit € 7,00 rechtstreeks naar de Spirit Jeugdafdeling. Dit om de clubs die het al maanden zonder kantine inkomsten moeten doen een beetje te steunen. Hoe leuk is dat? Moedig dus zoveel mogelijk vrienden, familie en leden van Spirit aan om ook mee te doen. Steun Spirit.

Opgeven kan hier: https://www.hoogkarspelquizevents.nl/online-voetbalquiz

Delen van dit bericht wordt ten zeerste gewaardeerd.

Deel dit bericht via: