#sponsorzichtbaarheid
We verkeren momenteel met z’n allen in een vreemde periode door de uitbraak van het coronavirus. Ook voor ondernemers is het een spannende tijd. Desondanks heeft onze enthousiaste onderhoudscommissie deze week toch maar weer mooi een nieuw bord langs het hoofdveld mogen monteren. Een prachtig bord van Koopman Verzekeringen & Hypotheken deze keer die daarmee ook onze club steunt.

Koopman Verzekeringen & Hypotheken is gevestigd in Zwaagdijk op de Zaadmarkt 2b maar opent binnenkort ook in Hoogkarspel (Streekweg 204) de deuren. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken zij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Kijk voor al hun werkzaamheden (ook voor het laatste ondernemersnieuws op corona gebied) eens op hun mooie website: www.koopmanverzekeringen.nl.

Ondernemer Pierre Koopman is natuurlijk geen onbekende bij Spirit. Vroeger trapte deze rasechte Woudiaan zelf regelmatig in Hoogkarspel tegen een bal in de zaal bij zvv Bot Meubelen. Tegenwoordig zien we hem veelvuldig op de zondag langs de lijn supporteren als zoon Mats daar in de Spirit selectie zijn kunsten vertoont.

Wij danken Pierre en zijn bedrijf voor het gestelde vertrouwen in onze club en hopen op een mooie en langdurige samenwerking. Wil je ook graag met een mooi reclamebord van je onderneming langs het druk bezochte hoofdveld van Spirit hangen? Stuur dan een mail naar: sponsorcommissie.spirit30@gmail.com.

Het wordt, ondanks de tijdelijke rust, steeds mooier langs de lijn bij Spirit.

Deel dit bericht via: