🔴⚪🔵
De afgelopen week kregen we een superleuke aanmelding voor een nieuwe tribune stoel binnen bij Spirit. Of we een stoeltje wilden reserveren op naam van Jaap & Mart Heilig. Dat soort verzoeken zijn natuurlijk prachtig! Vooral voor de oudere Spirit supporters onder ons zijn Ome Jaap en Tante Mart onlosmakelijk verbonden met de gezellige houten Spirit kantine aan de kant van de Dahliastraat naast ‘t A-veld. Prachtige middagen en (kaart) avonden hebben ze daar in de jaren ’70 en ’80 beleefd.

Het doet ons dan ook deugd dat exact op de plek waar ooit de oude kantine stond en waar het woord gastvrijheid is uitgevonden, Jaap en Mart worden “vereeuwigd” op een nieuwe tribune stoel. Wat zouden ze trots zijn en je hoort in gedachten Tante Mart al zeggen ”na joôn welkom, ga maar lekker zitten op m’n stoel”….

Er duiken steeds meer leuke namen op van oud supporters, kleinkinderen en vrijwilligers. Precies zoals we bij aanvang van ‘t idee van het sponsoren van de tribunestoeltjes voor ogen hadden. We hopen dat de tribune voor de aftrap van het nieuwe seizoen uitverkocht is. We hebben nog een aantal stoelen vrij voor in de verkoop. Wil je nu ook privé of als bedrijf met je logo (of met QR-code) op een stoeltje en Spirit steunen? Surf dan naar: spirit30.nl/tribunestoeltjes. Je steunt er de aanleg van de speedsoccer velden mee. Namens Spirit super bedankt.

Deel dit bericht via: