Met een cheque van maar liefst 5.000 euro steunt de Zwaluwen Jeugd Actie onze vereniging bij de aanleg van de nieuwe multifunctionele boarding velden. Wat een mooi bedrag en wat een fantastische steun in de rug.

Na de opening door de burgemeester en vlak voor de start van het speedsoccer mixtoernooi van de Spirit jeugdleden kwam de coördinator KNVB van het district west 1, de heer Jan Bootsma ons de cheque met dit ongelofelijke bedrag overhandigen. Maar voordat hij dit deed vertelde de heer Bootsma, die al heel vroeg was vertrokken om voor het eerste fluitsignaal in Hoogkarspel te zijn, aan de in grote getale aanwezige spelertjes en toeschouwers, waar de Zwaluwen Jeugd Actie nu precies voor staat.

De Zwaluwen Jeugd Actie steunt het aangepaste voetbal van de KNVB en met het geld dat wordt ingezameld (o.a. bij de bekerwedstrijden aan het begin van seizoen) worden mooie projecten gerealiseerd die het voetballen voor nieuwe doelgroepen zoals kinderen met een lichamelijke beperking of ouderen mogelijk maken. Ook wij als club hebben dankzij de Zwaluwen Jeugd Actie onze kantine ’t Houg rolstoelvriendelijk kunnen maken en met de nieuwe velden kunnen meerdere doelgroepen uit ons dorp genieten van al het leuke dat voetbal heeft te bieden. Sport verbindt tenslotte iedereen.

Omdat SC Spirit ’30 al jarenlang meedoet aan deze actie vroeg bestuurslid Michel Reus een subsidie aan. En met succes. Want na de warme toespraak van Jan werd de waarde van de cheque onthuld. De mooie grote ingelijste cheque krijgt als herinnering een fraai plekje in onze kantine. Spirit is superblij met deze schenking en is de Zwaluwen Jeugd Actie zeer dankbaar.

Wij hopen dat binnenkort de eerste “walking football” bal getrapt gaat worden op ons vernieuwde complex en zien er naar uit om ook de mensen die slecht ter been zijn daarna te verwelkomen in onze gezellige -rolstoeltoegankelijke- kantine ’t Houg.

Het Spiritbestuur 🔴⚪🔵

Deel dit bericht via: