Gistermorgen monteerde onze onderhoudsploeg een prachtig mooi nieuw welkomstbord op het Spiritcomplex.

Verzoek van de leden

Dit fraaie en kleurrijke bord, mede mogelijk gemaakt door onze partner Acretia Media & Creatie, is opgehangen op verzoek van onze leden. Bij de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) verzochten zij namelijk om onze gezamenlijke normen en waarden nog eens goed en helder voor iedereen te publiceren. En zoals dat gaat bij Spirit pakte het actieve bestuur deze handschoen direct op en voerde het verzoek versneld uit. Dit resulteerde in een nieuwe bord: onze basis 11. Spirit waardig mogen we wel zeggen.

Plezier en prestatie; onze basis 11.

Binnen onze vereniging streven we naar een balans tussen plezier en prestatie. We hebben te maken met enorm veel verschillende personen met verschillende rollen en belangen. Toch denken we dat een brede basis van algemene normen & waarden van toepassing kan zijn omdat iedereen de liefde voor voetbal centraal heeft staan. Om hier concreet sturing aan te geven, hebben we de ‘Basis Elf’ opgesteld. Een duidelijke richtlijn hoe we met elkaar omgaan en wat we van elkaar mogen verwachten. Deze is vanaf nu te vinden bij de ingang van ons complex naast de entree van de kleedkamers.

Wij willen iedereen via deze weg vragen om hier mee rekening te houden en waar mogelijk elkaar aan te spreken op ongewenst/onsportief gedrag. Dat is niet alleen een taak van ons bestuur of de normen & waarden commissie maar een taak van ons allemaal.

Deel dit bericht via: