🔵🟡

Nog geen landenteams met volksliederen maar wel een hele stoere Max die de ban heeft gebroken. Sport verbroedert en voetbal is universeel, spreekt alle talen. Na een gezamenlijke korte warming-up werden de teams gemaakt, hesjes aangedaan en lekker ballen maar….

Max doet een beetje denken aan onze Frenkie, iets voor de verdediging bal veroveren en al weten waar het vervolg ligt. Hij is linksbenig, kruipt tussen de linies en versneld met de bal aan zijn voet met losse veters over het middenveld. Ondanks de taal barrière pikte hij de coaching van Omar, Yvon en zijn teamgenoten snel op en straalde plezier uit. En daar gaat het om!
Hopelijk zien we volgende week nog meer nieuwe jongens als Max en natuurlijk ook meisjes uit de Oekraïne verschijnen om even lekker te ballen en afstand te kunnen nemen op het veld.

Aanmelden
Kinderen die gevlucht zijn mogen kosteloos (sportkleding wordt geregeld) en onder begeleiding (coach en tolk aanwezig) komen voetballen bij voetbalclub Spirit’30 in Hoogkarspel. Iedere woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur. Voor jongens en meisjes van de leeftijdscategorieën: 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar.
Aanmelden kan via WhatsApp naar 06-45198210 (Yvon).

Deel dit bericht via: