Oproep aan iedere sportieve reiger. Doe mee met het rondje Hoogkarspel op woensdag 20 april! De start is om 19.15 uur op het sportcircuit (ijsbaan). Ook leuk voor de Spiritleden als extra conditietraining en teambuilding.
Inschrijving
De IJsclub Hoogkarspel organiseert (samen met SAV) gelukkig dit jaar weer het Rondje Hoogkarspel. Leuk ook voor de Spirit leden of het hele gezin om mee te doen en goed voor de conditie. Inschrijven vanaf 18.30 uur in het clubgebouw, Sluisweg 6 Hoogkarspel. Vele deelnemers, jong en oud doen al jaren mee, dus…
Kilometers en kosten
Door zijn karakter, een rondje van 2,5 km dat eventueel ook 2, 3 of 4 keer gelopen mag worden, de uitdaging voor de hele familie. Voor slechts € 2 pp loop je al mee, voor € 1,– extra pp levert het je ook nog een prachtige medaille op. En wie weet levert de gratis verloting ook nog een prijsje op
Wij hopen dat iedereen die kan dan ook aanwezig zal zijn bij de ijsbaan om 1,2,3… of zelfs 4 rondjes (van 2,5 km) te doen in het mooie in bloei komende Hoogkarspel. Trek je mooie Spirit shirt of trainingspak aan. Dan kleurt Hoogkarspel weer Spirit rood.
Trainen
Voor de leden die moeten trainen. Meedoen is uiteraard even in overleg met jullie trainer/coach die kan kijken of het past binnen het schema (wedstrijden gaan natuurlijk voor).
Deel dit bericht via: